Šta je zajedničko Ceci, Soraji, Čoli i Seve?

Izvor: Prva.rs, 14.Jul.2014, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je zajedničko Ceci, Soraji, Čoli i Seve?

Stoja i Severina
Obe se bave istim poslom, jedna dolazi iz Srbije, a druga iz Hrvatske. Severina ima veliki broj fanova iza sebe, dok je Stoja u medijima već više od 15 godina. Obe pevačice imaju 42 godine.
Zdravko Čolić i Miloš Bojanić
Najveća regionalna zvezda Zdravko Čolić i Miloš Bojanić, folk pevač i pobednik rijalitija „Farma“, dele još nešto, >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << pored ljubavi prema muzici. Obojica su rođeni pre 63 godine..
Marija Šerifović i Mia Borisavljević
One furaju potpuno drugačiji fazon, ali su obe pevačice i to veoma uspešne (u svom ataru). "Kraljica beogradskih klubova" Mia Borisavljević u junu je napunila 30 godina. Isto toliko ove godine puni i Marija Šerifović, evrovizijska pobednica i vlasnica mnogobrojnih hitova.
Indy i Soraja
Indy se pojavila na estradnom nebu pre desetak godina, ali je njen izgled kroz godine varirao. Soraja na jesen puni 28 godina, a isto toliko ima i Indy.
Goca Božinovska i Zorana Pavić
Goca Božinovska važi za jednu od najlepših dama na estradi, a godine na njoj se ni ne primećuju. Zoranin izgled je tokom godina išao iz krajnosti u krajnost, a mnogi pamte njena seksepilna izdanja iz devedesetih. Obe pevačice su ove godine napunile 49.
Aca Lukas i Boško Jakovljević
Folk pevač Aca Lukas ove godine puni 46. Više puta je isticao da ne vodi mnogo računa o izgledu, za razliku od poznatog voditelja Boška Jakovljevića, koji svakodnevno vežba. Boško i Aca "dele" isto godište.
Svetlana Ražnatović i Aleksandra Kovač
Folk pevačica Ceca je prošlog meseca napunila 41 godinu, a za domaće medije je u šali rekla da se oseća "kao da ima 14". Isto toliko godina ima i pop zvezda Aleksandra Kovač, a verujemo da bi većina pomislila da ima makar par godina manje.
 
Izvor: srbijadanas
Pogledaj vesti o: Severina,   Zdravko Čolić

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.