Slavlje u domu Ražnatovića: Ceca ne može da sakrije sreću

Izvor: Piplmetar.rs, 11.Feb.2023, 06:30

Slavlje u domu Ražnatovića: Ceca ne može da sakrije sreću

Slavlje u domu Ražnatovića, a povod je poseban
Poznato je da porodica Ražnatović koristi svaku priliku za velika slavlja, a ove godine će za to imati i poseban razlog, jer će u junu Ceca napuniti pedeset godina.
Iako pevačica na samom početku nije htela da priprema slavlje, došlo je function velikog preokreta. Naime, ona je na nagovor prijatelja popustila i zbog velikog jubileja će organizovati >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << glamuroznu proslavu.
Pročitajte: Ova poznata dama rešila je da potpuno transformiše Cecu – Evo kako pevačica sada izgleda FOTO  Ata photos

Cecu Ražnatović i njenu sestru Lidiju Ocokoljić sa prijateljem kamere „Ceca deliver-a“ ispratile su i function Kopaonika, a tokom tog puta, pevačica se dotakla žurke koju planira za svoj 50. rođendan.
– Ubeđivali su me da slavim 50. rođendan zbog dobre žurke i atmosfere. Opet je jubilarni i treba da se proslavi. Nisu me dugo ubeđivali, pružala sam otpor, ali pristala sam na kraju – kazala je Ceca, pa zatim kroz osmeh istakla da svakako ne bi pravila ogromno okupljanje od, na primer, 500 gostiju, ali da slavlje u domu Ražnatovića neće izostati.
Pročitajte: Ljubav jača i od svih oluja – Portret porodice Veličković, Ceca i Lidija u zagrljaju najvoljenijih FOTO Rajko Ristić

Pevačica će napraviti proslavu ovim povodom, a okupiće familiju i brojne prijatelje. Jedna od onih koja se sigurno najviše raduje žurci je njena sestra Lidija koja je imala zanimljiv komentar.
– Uvek tako počnemo, pa završimo sa proširivanjem sale – nadovezala se njena sestra, pa sve prisutne nasmejala.
Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje
IZVOR: Paparazzo
FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs


Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.