Silikoni na estradi izlaze iz mode

Izvor: Dzungla.org, 24.Avg.2012, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Silikoni na estradi izlaze iz mode

Mnoge estradne zvezde odlučile da smanje ”napumpane” grudi i usne i vrate prirodan izgled. Ceca, Stoja, Olja Crnogorac se pokajale zbog viška „plastike“
Olja Crnogorac, Ceca

DUBOKI dekolte i napućene usne dugo su mnogim pevačicama bili sigurna garancija za veliki publicitet. Međutim, sudeći prema sadašnjem izgledu većine estradnih zvezda, velike silikonske grudi i “napumpane” usne >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << više nisu u modi. Sve veći broj lepotica hrli kod plastičnog hirurga da izvadi implante.
Folk pevačica Stojanka Novaković Stoja priznala je nedavno da je izvadila silikone, jer su joj pozamašne “petice” prouzrokovale zdravstvene probleme.
- Silikoni su mi napravili veliki problem s kičmom, pa sam ih sa zadovoljstvom uklonila – rekla je u jednoj TV emisiji Stoja.
Nekadašnja manekenka, a sada vlasnica modne agencija “Jedna jedina”, Olja Crnogorac podvrgla se vađenju silikona iz usana. Voditeljka Hepi televizije kaže da se na taj korak odlučila jer je shvatila da plastična operacija može samo u početku da učini ženu zadovoljnom, a da je najprivlačnije ono što priroda daruje.
Neprirodno velike grudi više nema ni folk diva Ceca Ražnatović, koja je mesecima u žiži javnosti zbog odluke da smanji silikone. Popularnu pevačicu, koja je svojevremeno priznala da je na svom telu jedino radila korekciju grudi, i dalje krasi bujno poprsje, ali skoro dvostruko manje nego ranije.
Nekadašnja misica Slavica Tripunović Dajana imala je probleme sa grudima u trudnoći, pa je posle rođenja sina Alekse odlučila da izvadi silikone, tačnije da ugrade nove. Iz zdravstvenih razloga, plastike se rešila i hrvatska pevačica Ivana Banfić. Ona smatra da su silikoni bili mladalačka greška, zbog koje se pokajala. Manekenka Bojana Stojković, supruga golmana Vladimira Stojković, priznala je da preterala prilikom uvećanja grudi i usana, te da se sada kaje. Ipak, još nije otišla pod nož.
KO NEĆE POD NOŽ
DOK su mlade folk pevačice Milena Ćeranić, Silvija Nedeljković, Jelena Kostov i Nikolina Kovač povećale poprsje za nekoliko brojeva, njihove koleginice Rada Manojlović i Jadranka Barjaktarević spadaju u grupu protivnica takvih estetskih korekcija.
- U početku karijere svi su mi govorili i pritiskali da ugradim silikone – priznala je Rada Manjlović.
- Nikada za tim nisam imala potrebe. Volim sebe ovakvu kakva jesam. Prirodan izgled mi je, ipak, najvažniji.
(Izvor: Novosti)
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Dzungla.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Silikoni na estradi izlaze iz mode

Izvor: Poznati.info, 25.Avg.2012, 01:24

Mnoge estradne zvezde odlučile da smanje ”napumpane” grudi i usne i vrate prirodan izgled. Ceca, Stoja, Olja Crnogorac se pokajale zbog viška „plastike“..DUBOKI dekolte i napućene usne dugo su mnogim pevačicama bili sigurna garancija za veliki publicitet. Međutim, sudeći prema sadašnjem...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.