Sada je progovorio o ODNOSU ZORANE I BOGDANA

Izvor: 011vodič.com, 13.Feb.2021, 11:02

Sada je progovorio o ODNOSU ZORANE I BOGDANA

Bogdan Srejović, dečko Svetlane Cece Ražnatović, ima ćerku Iskru, za koju je jako vezan, a bio je u braku sa Zoranom Tasovac, sadašnjom devojkom pevača Saše Kovačevića.

Bogdan i Zorana su se razveli pre pet godina. Oni se posle razvoda i kratkog braka, dobro slažu, često viđaju, najviše zbog njihove naslednice.
Pevač je otkrio u kakvom su odnosu njegova emotivna partnerka i njen bivši suprug.
– Zorana i Bogdan su oduvek bili i ostali u odličnim odnosima. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << To ne komentarišem jer ne želim da ulazim u tuđi život. Meni je vrlo drago ako su on i Ceca zaljubljeni, a to je najlepša stvar koja se može dogoditi čoveku pored dece – istakao je Saša Kovačević za portal „SrbijaDanas“.

Podsetimo, Ceca Ražnatović započela je vezu sa osam godina mlađim Bogdanom Srejovićem, koji je bivši muž Zorane Tasovac, sadašnje devojke Saše Kovačevića.
Blic


The post Sada je progovorio o ODNOSU ZORANE I BOGDANA appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.