SVETLANA CECA RAZNATOVIC Moja deca su otkazala da veceras budu sa mnom

Izvor: medio.rs, 31.Dec.2014, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVETLANA CECA RAZNATOVIC Moja deca su otkazala da veceras budu sa mnom

Moja deca su mi otkazala, Anastasija će biti sa svojim dečkom, Veljko sa svojom devojkom, što je i normalno, rekla je pevačica

Svetlana Ceca Ražnatović večeras će zabavljati goste Belexpo centra, a kako kaže, u ponoć uz nju neće biti njena deca.

Njena sestričina Helena koja je tetkina ljubimica ispratiće novogodišnji nastup popularne >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << pevačice.

"Helena će biti sa mnom jer je izrazila želju, a moja deca su mi otkazala", rekla je Ceca i dodala: "Anastasija je sa svojim dečko, Veljko sa svojim devojkom, što je i normalno".

Ceca je nedavno izjavila kako će posle novogodišnje noći da ode u neku od banja kako bi se odmorila, međutim, promenila je planove.

"Još uvek se dogovaram sa prijateljima, destinacija je malo dalja", rekla je Ceca, a na pitanje da otkrije o kom mestu je reč bila je tajnovita: "Okean, beli pesak...", bilo je sve što je Ceca otkrila za kamere emisije "Premijera"

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.