SVE SE PROMENI KAD SE ORODIŠ SA CECOM! Prodavci pilića izneli ISTINU o Bogdaninoj porodici!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2020, 17:29

"SVE SE PROMENI KAD SE ORODIŠ SA CECOM!" Prodavci pilića izneli ISTINU o Bogdaninoj porodici!

Kolege su im ljubomorne?!

Kolege porodice Rodić sa pijace otkrivaju kako se ponašaju otkad se Bogdana udala za Veljka Ražnatovića.

Bogdana Ražnatović danas se porodila u jednoj beogradskoj klinici i na svet donela sina Željka, te je tako bokser Veljko Ražnatović postao otac, a njegova majka - pevačica Ceca Ražnatović baka.

U Kotežu gde porodica Rodić godinama ima tezgu na kojoj prodaju piliće zatečena je zatvorena tezga, a onda su prodavci >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << progovorili o poznatoj porodici.

CECA POSTALA BAKA!!! Porodila se Cecina snajka Bogdana i na svet donela malog Željka Ražnatovića. ❤❤👶👶 #ceca#cecarazantovic#bogdanaraznatovic#veljkoraznatovic#anastasijaraznatovic#anastasija#veljko#bebe#itsaboy#zeljko#zeljkoraznatovic Vaša @doza_raznatovica

Објава коју дели 👑 C E C A 👑 (@doza_raznatovica) дана 3. Јун 2020. у 7:01 PDT

- Nisu oni danas dolazili. Nek im je sa srećom rođenje unuka - rekao je jedan od prodavaca na pijaci kada smo ga pitali o Danijeli i Bogdanu, Bogdaninim roditeljima.

- Slabo oni dolaze otkad se Bogdana udala za Veljka. Ranije su bili redovni, a sada se samo ponekad pojave. Valjda se sve promeni kad se orodiš s Cecom!- rekla je druga prodavačica.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.