STRAŠNO SAM SE PLAŠILA ARKANA! Isplivao SNIMAK IZ 1996.godine: Ovo je ISTINA o UPOZNAVANJU Cece i Željka

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2021, 13:42

"STRAŠNO SAM SE PLAŠILA ARKANA!" Isplivao SNIMAK IZ 1996.godine: Ovo je ISTINA o UPOZNAVANJU Cece i Željka

"Ovo je devojka koju si šišao!"

Nekadašnji komandant Srpske dobrovljačke garde Željko Ražnatović Arkan i Svetlana Ceca Ražnatović venčali su se 19. februara 1995. godine, a ova svadba imenovana je "svadbom decenije".

O njihovoj ljubavi i danas pišu svi domaći mediji, a u javnost je isplivao snimak iz 1996. godine kada su u jednoj emisiji gostovali zajedno.

Arkan je tada zapevao, ali govorio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o upoznavanju i ljubavi sa Cecom, dok je ona priznala da ga se do samog susreta veoma plašila.

- To je bila ljubav na prvi pogled... Pa šta znam, ja sam se njega strašno plašila, nimalo mi nije bio simpatičan. Čitala sam o njemu i imala sam iskrivljenu sliku, kad je trebalo da pevam za Dan garde ja sam bila preplašena, ali tada su se stvari promenile u moju korist, ali i njegovu - započela je Ceca, a Arkan se nadovezao:

- Ja sam čuo da sam ja ošišao neku Cecu. Nikada je nisam video uživo, niti je čuo da peva. Ona kada je došla rekli su mi: "Ovo je devojka koju si šišao" - rekao je.

- Bilo je, onako umiljnim glasićem: "Baš mi je drago da upoznam devojku koju šišam već godinu dana". Ja tu padnem u nesvest, bio je Don Žuan - rekla je Ceca kroz smeh.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.