Izvor: Blic, 12.Maj.2023, 22:13

"STIŽE NAM PRINCEZA, MOJE TREĆE UNUČE" Ceca o Anastasijinoj trudnoći, ali i o JOŠ JEDNOJ PRINOVI: „Veljko želi ćerku“

Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović pojavila se na modnoj reviji svog saradnika Predraga Đuknića i progovorila o trudnoći ćerke Anastasije Ražnatović koja čeka devojčicu sa izabranikom fudbalerom Nemanjom Gudeljom, ali i unucima Željku i Krstanu, koje su joj podarili sin Veljko i njegova supruga Bogdana.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Čekam treće unuče, princezu: Ceca o Anastasijinoj trudnoći

Izvor: Tracara.com, 13.Maj.2023, 17:58

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović govorila je o trećem unučetu koje će dobiti, budući da je njena ćerka Anastasija u drugom stanju i da će roditi devojčicu. Ona je na početku razgovora rekla da je i sama rano počela da radi, te kako se osećala dok je živela sa roditeljima. „Moda...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.