Izvor: Piplmetar.rs, 28.Maj.2017, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRPSKA MAJKA PRE #HVALAPLASTIČARU Ovako su izgledali Cecini prvi albumi

Ceca Ražnatović ima karijeru dugu 30 godina. Počela je da peva sa 15 godina iako su se tome u početku protivili njeni roditelji.
Slavu je stekla pesmom Cvetak zanovetak. Danas ima dvoje dece i bombetina je.
Iako ju je majka priroda nagradila prirodnom lepotom, ni ona nije odolela trendu plastičnih operacija i #hvalaplastičaru.
Ovako danas izgleda Ceca, a na sledećim stranicama pogledajte kako je izgledala pre plastičnih operacija na omotima svojih prvih albuma.

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OPROSTI NAM, SE-VE! Severina, jel’ ti ovo #babapojedibezleba ili #hvalaplastičaru?

Izvor: Piplmetar.rs, 28.Maj.2017

Balkanska zvezda Severina Kojić važi za ikonu stila, neviđeno seksi ženu i zgodnu mamu.. Iako prirodnu lepotu nije baš nasledila od majke, ne možemo joj osporiti da je sve to umereno i dobro.. Hajde da vidimo kako je Severina izgledala pre #hvalaplastičaru.. . Na sledećim stranicama pogledajte...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.