SPEKTAKL: Ceca zakazala još jedan koncert u Novom Sadu

Izvor: Kurir, 05.Okt.2013, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPEKTAKL: Ceca zakazala još jedan koncert u Novom Sadu

Još jedna lepa vest! U Novom Sadu se družimo dva dana! 22.11. Spensu, otkrila je srpska diva na svom Tviter nalogu

Ceca peva dva dana zaredom u Novom Sadu!

Svetlana Ražnatović je posle rasprodatog koncerta zakazanog za 23. novembar, zbog prevelikog interesovanja Novosađana i stnovnika ostalih grdadova u Vojvodini  rezervisala još jedan termin. Ona će u Spensu pevati i 22. novembra s početkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u 20.30 sati.

Lepa vest

- Novi Sad, Spens, 23. 11 - rasprodato! Presrećna sam - napisala je folk zvezda na Tviteru, a dva dana kasnije je sa svojim pratiocima podelila još veću radost:- Još jedna lepa vest! U Novom Sadu se družimo dva dana - 22. 11. Spens.

Iz pevačicinog tima su nam takođe potvrdili da je obezbeđen nov termin.

Jedva čeka koncert

- Pošto je Cecin koncert zakazan za 23. novembar rasprodat u rekordnom roku, zbog ogromnog interesovanja publike, morali smo da obezbedimo još jedan dodatni datum i uspeli smo da zakažemo nastup i dan pre najavljenog - rekli su nam iz studija Berar, koji organizuje Cecine koncerte u celoj Srbiji.

Inače, Ceca Ražnatović jedva čeka spektakle u Srpskoj Atini, jer se više ni sama ne seća kad je pevala pred Novosađanima.

(M. K. V.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SPEKTAKL: Ceca zakazala još jedan koncert u Novom Sadu

Izvor: Dzungla.org, 05.Okt.2013

Još jedna lepa vest! U Novom Sadu se družimo dva dana! 22.11. Spensu, otkrila je srpska diva na svom Tviter nalogu OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.