ŠOKANTNO! Poslala LIČNU poslugu na TESTIRANJE: evo KOLIKO je Ceca PUKLA NA TESTOVE ZA KORONU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2020, 23:13

ŠOKANTNO! Poslala LIČNU poslugu na TESTIRANJE: evo KOLIKO je Ceca PUKLA NA TESTOVE ZA KORONU!

Alarmantna cifra!

Nakon saznanja da su Ceca Ražnatović i njen sin Veljko pozitivni na korona virus, pevačica je odlučila da na testiranje pošalje celu svoju širu porodicu, ali i poslugu, vozače, obezbeđenje, kućepazitelje... Za to je iskeširala neverovatnih 1.000 evra!

Hvala svima na divnim cestitkama! ❤️🥂

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Jun 4, 2020 at 5:10am PDT >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Kako prenosi "Alo", pevačica nije želela da njeni zaposleni sami snose trošak od 50 evra koliko košta testiranje. Umesto toga, svakom je ponaosob dala novac i uputila ga u najblizi dom zdravlja. Takođe, naložila im je da na posao ne dolaze čak iako budu negativni na virus, jer su trenutno u kući u Ljutice Bogdana ona i njen sin koji su zaraženi.

Ceca brine o svim zaposlenima, a to znaju svi njeni priajtelji ali i oni koji su u njenoj kući duže od dve decenije. Poznato je da neke od članova obezbeđenja godinama nije menjala. Lojalna im je, kao i oni njoj, i na prvom mesto joj je njihovo zdravlje i njihova porodica.

Ne želeći da ih ugrožava ni na jedan način, čim je saznala da je obolela, rekla je da ide da se testiraju i da joj jave rezultate, ali da se ne vraćaju na posao sve dok ona i Veljko ne budu negativno testirani.

❤️

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on May 12, 2020 at 11:58am PDT

Ceca je sa svojim naslednikom biti izolovana dve nedelje, neće joj biti potrebne usluge vozača, obezbeđenja. Što se tiče kuvanja, sama će brinuti o Veljku i njoj, dok se sve vrati u normalu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.