SLIKAO JU JE KAKO SPAVA - Isplivala privatna fotografija Cece Ražnatović: Evo ko ju je snimio

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023, 20:21

SLIKAO JU JE KAKO SPAVA - Isplivala privatna fotografija Cece Ražnatović: Evo ko ju je snimio

Komentari se samo nižu.

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović uvek je na meti komentara i paparaca, te se njene objave na društvenim mrežama naveliko komentarišu, a svako pojavljivanje u medijima ne prođe bez objektiva kamera i fotografa.

Izgleda da Ceca ne može ni da dremne a da je neko ne uslika.

Ovog puta, Svetlana je objavila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fotografiju na svom Instagramu, kako spava, i to u avionu tokom leta.

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

Budući da su se odmah nizali komentari ko bi to mogao da je slika, ona je napisala u opisu fotografije da ju je slikao fotograf Miloš Nadaždin i otklonila sumnje o potencijalnim nagađanjima.

"Uspavana lepotica", "Sprema se za Ušće 3" - samo su neki od komentara ispod objave.

U jednoj od epizoda Svetlana je prepričavala šta joj se dogodilo na nastupu u Budvi, kada je bila ogromna gužva zbog najave njenog pojavljivanja na bini:

- Najjače je bilo... Krcat Top Hill i policajac ne da ja prođem. Stvorila se strašna gužva, ja idem na koncert i kažu mu momci iz obezbeđenja koji me voze: "Što ti je čoveče, vozimo Cecu", a on viče: "Šta da joj radim, gužva je, ne može da prođe". To mi se nikad neće izbrisati iz sećanja, on ne može da me pusti, a zbog mene se stvorila gužva - prisetila se Ceca u "Ceca Show".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.