ŠLAJMARA U FACU - CECA U ŠOKU! Isplivao NECENZURISAN VIDEO! Odmah skočila da UZVRATI: Brutalne psovke

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2021, 11:58

ŠLAJMARA U FACU - CECA U ŠOKU! Isplivao NECENZURISAN VIDEO! Odmah skočila da UZVRATI: Brutalne psovke

"Mnogo mogu da trpim!"

Bane Đokić sinoć je imao brutalni sukob sa Lornom Pratnemer, kada je došlo do lomljave čaša i tanjira, a obezbeđenje je sprečilo da iko bude povređen.

Nakon sukoba, Đokić se nije smirio, te je nastavio da preti zadrugarki.

- Mnogo mogu da trpim, ali sam i psiho. Videćeš ti ko sam ja, malo nisi guglala o meni - rekao je Bane, misleći verovatno na njegovo učešće u prethodnom rijaliti formatu Pink televizije, " >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Farma".

On je tokom boravka u Šimanovcima na imanju "Farme" ušao u sukob sa tadašnjom takmičarkom i manekenkom Cecom Jovanović, kad aje došlo do pljuvanja i zamalo fizičkog okršaja, što definitivno nije Đokić kakvog sada gledamo u "Zadruzi".

On je skočio na Cecu i pljunuo je u lice, a kada je ona htela da mu uzvrati zalupio joj je vrata pred nosem uz psovke.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Bane Farma

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.