SAZNALI POL BEBE! Otkriven termin porođaja Anastasije Ražnatović - evo da li će dobiti ćerku ili sina!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023, 10:48

SAZNALI POL BEBE! Otkriven termin porođaja Anastasije Ražnatović - evo da li će dobiti ćerku ili sina!

Jedva čekaju da se ostvare u ulozi roditelja!

Mlada pop zvezda Anastasija Ražnatović i fudbaler Sevilje Nemanja Gudelj postaće roditelji prvi put.

Kako prenose domaći mediji, Cecina ćerka je u četvrtom mesecu trudnoće, a par je nedavno saznao i pol bebe.

 Nakon odrađenog testa i ultrazvuka Anastasija i Nemanja otkrili su da će sredinom septembra dobiti devojčicu što ih je posebno obradovalo.

Srećne vesti već >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su podelili sa najbližim članovima porodice i prijatelja, a među najsrećnijima bila je Ceca koja je zaplakala kada su joj javili.

Anastasija i Nemanja su već otpočeli zajednički život u Sevilji, a uveliko opremaju sobu za bebu. Ono što još uvek nisu odlučili jeste ime za devojčicu ali budući da je do porođaja ostalo još par meseci ne sumnjamo da se neće usaglasiti i doneti konačnu odluku.

Podsetimo, Anastasija i Nemanja u vezi su duže od godinu dana, od prvog dana su nerazdvojni, a pevačica ga je pratila i tokom Svetskog prvenstva u Kataru.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"BLIC" EKSKLUZIVNO SAZNAJE Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj čekaju devojčicu: "Ceca Show", petak 22 h, Blic TV

Izvor: Blic, 27.Apr.2023

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović i njen izabranik fudbaler Nemanja Gudelj uskoro će postati roditelji, a kako "Blic" ekskluzivno saznaje, oni čekaju devojčicu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.