SAMO U SCANDAL!-u DRAGANA O SUKOBU SA CECOM: HOĆEMO LI ZAVRŠITI TU TEMU!

Izvor: Scandal.rs, 30.Sep.2014, 00:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAMO U SCANDAL!-u DRAGANA O SUKOBU SA CECOM: HOĆEMO LI ZAVRŠITI TU TEMU!

Tekst IVAN VUKOVIĆ copyrighted, Life Content

Foto IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted, Life Content

Dragana Mirković ulazi u finalne pripreme pred koncert koji će se održati 3. oktobra u beogradskoj Kombank areni, a iako je preživela saobraćajnu nezgodu zbog koje je dugo provela u krevetu, ipak je uspela da stigne i organizuje da sve izgleda svetski. A koliko je narod voli dokazuje činjenica da su skoro sva mesta u Areni rasprodata, kao i da žele reprizu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Samo za najnoviji broj SCANDAL!-a Dragana je dala ekskluzivni intervju:

- Pripreme su počele odavno, pauza je trajala dva meseca dok sam bila povređena. Mislim, to je više moja pauza… Doduše, da budem iskrena, svi su tada stali jer se prosto nije ni znalo da li ću uopšte moći da održim koncert. Postojala je i mogućnost, ne daj Bože, operacije. Ali nebitno je, više ne želim ni da se sećam toga, samo je tada skoro sve stalo. Srećom, prilično smo završili i pre nesreće, pa nisam upala u cajtnut. Sve se to radi odavno i sve ide kako treba jer sam angažovala profesionalce.

Dragana prvi put govori i o skobu sa Cecom kroz više pitanja i odgovora i između ostalog se pita:

- Hoćemo li završiti tu temu sa Cecompriča Dragana!

A šta je još rekla na tu temu, kakva je kao osoba, da li ikada svađala sa Cecom sve o njihovom odnosu.. Pročitajte samo u novom broju SCANDAL! – a! Ceo intervju pročitajte u SCANDAL! – u. A u novom broju vas očekuje i intimna ispovest Vesne Zmijanac. A šta ona kaže o Željku i njegovoj ljubavnici pogledajte OVDE!
Pogledaj vesti o: Beogradska Arena

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Seka premijerno u Fantastik šouu!

Izvor: Scandal.rs, 30.Sep.2014

Tekst IVAN VUKOVIĆ copyrighted, Life Content..Foto IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted, Life Content..Ekipa SCANDAL!-a danas je posetila prvo snimanje nove emisije Grand produkcije – Fantastik Show. U prvoj emisiji Seka Aleksić je premijerno otpevala svoju pesmu Chivas. Za potrebe snimanja ove pesme doneti...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.