Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2024, 09:19

SAGA SE NASTAVLJA: Mira Škorić na koncertu Mirkovićeve zapevala DUETSKU PESMU bez Cece - "Ovo je samo moja pesma"

Pred prepunom halom je pesmu nazvala svojom.

Pevačica Dragana Mirković je sinoć u okviru svog koncerta u "Štark Areni" povodom godišnjice od svoje prve pojave na sceni pored svojih numera ugostila i razne goste.

Jedna od gošći bila je pevačica Mira Škorić, koja je izvela svoju novu numeru uz interesantnu poruku.

Dragana je ovim rečima najavila gošću:

- Da se podsetimo nekih naših lepih dana. Ja bih iskreno volela da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pozdravite sa prelepim aplauzom jer večeras je ovde samo zbog mene i samo zbog vas, Mira Škorić - rekla je Dragana.

Kada je Škorićeva izašla na scenu, usledilo je:

- Dobro veče, Beograde! Velika čast i zadovoljstvo mi je što sam tvoj gost. Ti si veliko srce, obožavam te - poručila je Mira Dragani.

Zatim je najavila pesmu koju će otpevati:

- Samo moju pesmu! Moja pesma! Hajmo ruke - rekla je Mira.

Potom je zapevala hit "Ne računaj na mene", koji je snimila u duetu sa Cecom Ražnatović.

Prisetimo se, Ceca je ove godine odlučila da numeru prepeva sa mlađom koleginicom Majom Berović, što je Miri jako zasmetalo.

Srbija Danas/Telegraf

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.