SABERI SE, BRE Nikad žešća svađa Cece i Milija - zaratili usred emisije, pevačica kipti od besa

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 16:15

"SABERI SE, BRE" Nikad žešća svađa Cece i Milija - zaratili usred emisije, pevačica kipti od besa

Umešala se i Marija Šerifović.

Poslednja emisija "Zvezde Granda" donela je pravi haos u žiriju i svađu nekih članova.

Pevačica, Svetlana Ceca Ražnatović i Aleksandar Milić Mili su se počastili žestokim uvredama.

Iako često ume da kontrira kolegama iz žirija, Mili je posebno u ovoj emisiji bio raspoložen za provokacije, pa je opasno zaratio sa Cecom i Marijom Šerifović.

Dok je kritikovao pevanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedne takmičarke iz Cecinog tima, Mili se našao na račun koleginica koje nisu birale reči u okršaju.

- Kada si otišla gore, onda si pukla iz sve snage, previše za tu pesmu, nije to to - rekao je Mili, a Ceca se besno nadovezala:

- Pošto smo onima dali šest glasova, ajde da iskasapimo svako buduće dete. Ma, to nema pojma sa životom - rekla je.

U raspravu se zatim umešala Marija koja nije mogla da ostane imuna na Milićeve reči, pa je žestoko odgovorila.

- Mili, saberi se! Saša, je l' smo u obdaništu, šta je bre ovo? - upitala je pevačica.

Rasprava Cece i Milija nastavila se i kasnije kroz emisiju, a producent je sve vreme provocirao bivšu saradnicu kako nema argumente, dok mu je ona bez dlake na jeziku uzvraćala.

- Argument ćeš dobiti iste sekunde! Ućuti više, prekini, čoveče! Da li si čuo sa parlamentarno ponašanje u komunikaciji? – govorila je pevačica, dok je Mili dobacivao kako nije u pravu.

Kulminacija sukoba nastala je u momentu kada je Ceca sela na stolicu pred Milija, pa je kroz pesmu i stihove "Idi pa se leči" nastavila da ga provocira.

Srbija Danas/Grand/Autor: A.Milinković/Prenela A.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.