Rekla SVE ŠTO IMA: Mira dobila jasnu poruku nakon snimljenog dueta, pevačica joj BRUTALNO ODBRUSILA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2024, 17:55

Rekla SVE ŠTO IMA: Mira dobila jasnu poruku nakon snimljenog dueta, pevačica joj BRUTALNO ODBRUSILA!

Dve popularne pevačice u doba najlepših dana svog prijateljstva snimile su duet "Ne računaj na mene". Naslov ove numere kao da je predvideo kraj svake komunikacije između Cece i Mire...

Ceca Ražnatović i Mira Škorić još od kraja osamdesetih, pa sve do pre nekoliko godina bile su nerazdvojne prijateljice, međutim, njihovo prijateljstvo je iznenada prekinuto. Sve je zanimalo zašto je odnos Cece Ražnatović i Mire Škorić tako iznenada prekinut, ali nijedna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije želela da otkrije šta se konkretno desilo.

Međutim, Ceca Ražnatović je nedavno, umesto sa Mirom, na snimanju novogodišnjeg programa, ovu pesmu otpevala sa svojom novom drugaricom Majom Berović, i tako jasno svima stavila do znanja da je zauvek stavila tačku na druženje sa Škorićkom. Međutim, nakon što je duet završio na vrhu trending liste na Jutjubu, javnost je ostala zatečena kada je pesma nestala sa muzičkih platformi kao što su Spotifaj i Dizer.

Sada se oglasila i pevačica Zorica Marković, koja nije krila oduševljenje ovim hit rimejkom, pa je prokomentarisala i to što Mira Škorić negoduje to što je Ceca oplemenila pesmu u novom ruhu sa Berovićkom.

- Meni je muka od toga, ja te vesti samo preskočim. Ja to ništa ne razumam. Pa, šta ako su snimile? I treba da se obrađuju pesme, da se obnavljaju, kakve to veze ima? Ja nemam ništa protiv da moje pesme bilo ko obradi, snimi kaver, pa neću ih u grob poneti! Neka se pevaju, neka žive... Produže vek trajanja toj pesmi, čemu frka i galama? - bila je jasna Zorica za Star, pa nastavila o Miri Škorić.

- Ne znam stvarno, ja ti kažem moje mišljenje, ne razumem zašto da se bilo ko ljuti? Ova omladina peva na nastupima naše pesme, je l' tako? Pa, koja je razlika da ih presnimi? Ti ako si ostavio pečat, svi znaju da je to tvoja pesma. Nemam problem sa tim, neka pevaju i neka snimaju ko šta hoće - zaključila je Zorica za pomenute medije.

A post shared by @srbija_showbizz

Srbija Danas/Star/Republika
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.