Rada Manojlović: Ovog leta za pevačicu neće biti odmora!

Izvor: Poznati.info, 17.Jun.2012, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rada Manojlović: Ovog leta za pevačicu neće biti odmora!

Ovog leta za pevačicu Radmilu Radu Manojlović neće biti odmora. Od kada je objavila drugi album, „Marakana“, početkom proleća, lepa Četerežanka nastupa svakog vikenda, a da je najtiražnija pevačica u „Grand produkciji“, govori i podatak da je „rasprodata“ do septembra. Rada se ne žali što je zatrpana poslom, jer joj pevanje i druženje sa fanovima predstavlja zadovoljstvo. Dok mnoge njene koleginice grade karijeru na skandalima, Manojlovićeva pesmom i mnogobrojnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << nastupima krči put ka estradnom vrhu. Sa popularnom mladom folkerkom proćaskali smo „u prolazu“ o stvarima koje čine njenu svakodnevnicu.

* Šta prvo pomislite kada se probudite, a sa kojim mislima odlazite na spavanje?

- Zapitam se koliko je sati. Ako sam se probudila kasno, obavezno se iznerviram što sam prespavala dobar deo dana i što će mi mnogo trebati se vratim u normalu. U slučaju da poranim, onda popijem kaficu natenane i razmišljam šta sve treba da uradim tog dana. Na spavanje odlazim u zavisnosti od toga kad ustajem.

* Sa kojim ritualima započinjete dan?

- Sa kafom tri u jedan, gledam TV, surfujem internetom, čisto da bih bila u toku sa dešavanjima, a onda „zujim“ po gradu. Naravno, ne bespotrebno, već sa svrhom. Ako gostujem u nekoj emisiji, dan provedem kod frizera i šminkera, a kada sam slobodna – obavezno skoknem do sela kod svojih. Spontana sam i volim kada se probudim i kažem Milanu kako bismo mogli danas da odemo na Frušku goru, u neko etno-selo, u Beč… bilo gde. Tada se najbolje provedemo.

* Kada ste poslednji put obradovali nekog i čime?

- Često obradujem sestru Maju i bratanca Mateju, uglavnom garderobom. Nekada sestri kupim šminku, parfem… Želim da ima sve što mogu da joj pružim.

* Šta se nalazi na vašoj „ajpod“ listi?

- Nemam „ajpod“, ali privatno slušam stare pesme Dragane Mirković, Vesne Zmijanac, Lepe Brene i Cece, a do aktuelnih izvođača hitove Bijonse, Rijane, Dženifer Lopez i Pitbula.

* Planirate li letovanje?

- Da, ali u oktobru. Do tada me očekuju mnogobrojni nastupi širom regiona, pa tek posle toga mogu da planiram odmor. Milan i ja još razmišljamo o destinaciji za lenstvovanje.

* Čime se zanimate na plaži?

- Ničim! Kad bolje razmislim, možda mi je zato i dosadno na plaži. Šalu na stranu, meni je više od dva-tri sata provedena na plaži gubljenje vremena. Smatram da se umesto izležavanja može uraditi nešto mnogo korisnije. Šta ću kad me ne drži mesto.

* Preporučite čitaocima knjigu, film i destinaciju za letovanje?

- Knjiga „Đavo i gospođica Prim“, film „Blistavi um“ ili neka slična psiho-drama, a idealna destinacija za letovanje je Dubai.

Rada Manojlović

Izvor: PULS
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.