Izvor: Press, 03.Dec.2018, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RODILA SAM TE PREZGODNOG, A TI SE MAKLJAŠ TRI PUTA DNEVNO: Ceca priznala da joj nije prijatno kad Veljka vidi u ringu! (FOTO)

Godinama je pratila ovaj sport.
U emisiju "Premijera - vikend specijal" uživo se ove nedelje uključila Svetlana Ceca Ražnatović sa Jahorine gde je sinoć napravila veliki spektakl pred petnaest hiljada ljudi koji su uživali u njenim hitovima.




Autor: Pink.rs


>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Ceca je istakla da se savršeno provela prethodne večeri, a zatim je u direktnom uključenju iz hotelske sobe u kojoj je smeštena na ovoj planini, najpopularnija pevačica na našim prostorima pričala je i o svojoj deci Anastasiji i Veljku.




Autor: Promo


Zbog obaveza oni su bili sprečeni da sa majkom dođu na Jahorinu, a Ceca je otkrila i da u njima vidi karakteristike svog supruga Željka Ražnatovića. U nastavku uključenja Ceca je pričala i o sportu kojim se bavi njen sin.




Autor: Promo


Ja da budem na meču, ne mogu. Nisam kukavica, ali ipak je to moje dete i prosto ne mogu da izdržim. Bogu hvala za sada nije imao ništa na licu, ali me stvarno nervira kada ima neko crvenilo. Kažem mu: "Rodih te prelepog, prezgodnog, a ti ideš da se makljaš tri puta dnevno" - rekla je Ceca i dodala:



Autor: RTV Pink


Ja sam godinama pratila boks i obožavam MMA i moj tata je obožavao, ali kada je neko tvoj u ringu nije to toliko slatko, ni lepo, ni prijatno. Pogotovu majkama - dodala je Ceca.


Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.