Izvor: Press, 28.Avg.2017, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAZOTKRILA GA SESTRA: Veljko Ražnatović ima NOVU DEVOJKU, pogledajte KAKO IZGLEDA! (FOTO)

Nije mu dugo trebalo da nađe novu curu.
Foto: Instagram
Sin najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović, važi za jednog od najvećih zavodnika u srpskoj prestonici, a to dokazuje i činjenica da veoma često menja partnerke i da ih uopšte ne krije od javnosti.
Veljko Ražnatović, naime, ima novu devojku, ali ovoga puta na >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << društvenoj mreži se nije pohvalio sam već je to umesto njega učinila sestra Anastasija.

Cecina ćerka objavila je fotografiju sa jednom mladom i lepom devojkom, a potom na istoj naznačila da je dotična Veljkova nova izabranica.
- Snajka - kratko je napisala Ražnatovićeva koja je vrlo verovatno mnogima htela da stavi do znanja da je njen brat ponovo zauzet.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.