RAZLOG JE JAK - Evo zašto su Bogdana i Veljko izabrali baš ovaj datum za rođenje sina Krstana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2023, 12:15

RAZLOG JE JAK - Evo zašto su Bogdana i Veljko izabrali baš ovaj datum za rođenje sina Krstana!

Ceca otkrila detalje!

Bogdana Ražnatović, snajka pevačice Svetlane Cece Ražnatović i supruga Veljka Ražnatovića, danas je došla da se porodi u jednu privatnu kliniku u prestonici.

Ceca je nedavno otkrila kada je Bogdanin termin, ali i zbog čega su odabrali baš taj datum.

Naime, folk zvezda je istakla da se nada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da će joj, nakon dolaska drugog deteta, par više davati na čuvanje Željka.

- 19. ili 17. aprila, tada je termin. Zvaće se Krstan. Videli smo 4g i liči na tatu, koliko smo mogli da vidimo. Nadam se da kada se rodi druga beba, da će im trebati prostora pa da će mi davati Željka malo više - rekla je Ceca.

Dodala je i da Veljko priželjkuje da to bude 17. april, dan kada je rođen njegov otac Željko Ražnatović Arkan.

Danas je Bogdana primljena u bolnicu, gde će se poroditi carskim rezom, a porodica Ražnatović s nestrpljenjem iščekuje trenutak kada će na svet doći mali Krstan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EKSKLUZIVNO! PORODILA SE BOGDANA RAŽNATOVIĆ Stigao Krstan na drugi dan Uskrsa: Ceca, Veljko i mali Željko pucaju od sreće

Izvor: Blic, 17.Apr.2023

Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović dobila je drugo unuče. Naime, njena snajka Bogdana Ražnatović, porodila se u jednoj privatnoj klinici u Beogradu i na svet je donela sina kojem su ona i njen suprug Veljko Ražnatović dali ime Krstan.

Nastavak na Blic...

"OVO JE BLAGOSLOV OD BOGA" Prva izjava Cece Ražnatović nakon što je dobila unuka Krstana: Otkrila kako se oseća snajka Bogdana

Izvor: Blic, 17.Apr.2023

Porodica Ražnatović postala je bogatija za još jednog člana - Veljkoi Bogdana dobili su sina Krstana.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.