Prva TV Ceci plaća 500.000 evra

Izvor: Dzungla.org, 02.Mar.2012, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva TV Ceci plaća 500.000 evra

Svetlana Ražnatović dobiće 500.000 evra za ekskluzivnu ispovest u emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ na Prvoj televiziji

Sve ima cenu!
Svetlana Ražnatović dobiće 500.000 evra za ekskluzivnu ispovest televiziji Prva. Folk zvezda će uskoro u specijalnoj emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ u potpunosti razotkriti svoju intimu.
Ona će pričati kako je ranjenog supruga držala na rukama dok nije izdahnuo, govoriće o svojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << ljubavi premaArkanu, o njegovoj deci i Mihajlovim napadima na nju. Ceca će otkriti i do sada nepoznate detalje o danima provedenim u pritvoru tokom akcije „Sablja“, obelodaniće sve što je prethodilo osmomesečnoj kazni kućnog zatvora, kako su hteli da joj otmu deo kuće i šta se zaista desilo u slučaju „Obilić“, saznaje ekskluzivno Kurir.
Inače, svota koju će dobiti biće taman dovoljna da državi plati poslednju, treću ratu od 500.000 evra.
- Prva konstantno priprema i realizuje nove projekte i iznenađenja za gledaoce, ali u ovom trenutku još je rano da otkrivamo detalje naših planova - saopšteno je Kuriru u pres-službi Prve TV.
Kao što smo već pisali, Ceca će biti i ekskluzivac „Prva rekordsa“, a njena turneja započinje 24. marta u Frankfurtu.
Prošle godine od Prve dobila 100.000 evra

Ceca je već jednom gostovala kod Ivana Ivanovića. Emisija je prikazana 14. januara 2011. godine, noć uoči godišnjice pogibije Željka Ražnatovića Arkana. Tada je pevačici Prva TV uplatila 100.000 evra za njeno pojavljivanje u studiju, saznaje Kurir.
(Izvor: Kurir)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.