Prva Cecina izjava nakon srećne vesti

Izvor: Svet, 16.Okt.2019, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva Cecina izjava nakon srećne vesti

Svetlana Ceca Ražnatović presrećna je pošto je saznala da njen sin Veljko Ražnatović čeka bebu sa verenicom Bogdanom Rodić.
“Srećna sam”, kratko je rekla za Kurir, čime je potvrdila da će postati baka.
Naime, verenica Veljka Ražnatovića Bogdana Rodić u drugom mesecu je trudnoće. Veljko i Bogdana prvo su pozvali Cecu i saopštili joj srećne vesti, a ona je snajki odmah dala savete >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << o trudnoći.
“Presrećna sam, ovo je veoma lepa vest za moju porodicu. Radujem se. Bila sam u neverici kada mi je Veljko saopštio, a onda su se emocije mešale. Ne umem da opišem ovaj osećaj, još uvek sam u euforiji. Snajku ću da pazim i mazim sada više nego inače, kako bi nam novi član stigao u veselju i radosti…”, napisala je Ceca na svom Instagram profilu.








View this post on Instagram















Presrećna sam, ovo je veoma lepa vest za moju porodicu. Radujem se. Bila sam u neverici kada mi je Veljko saopštio, a onda su se emocije mešale. Ne umem da opišem ovaj osećaj, još uvek sam u euforiji. Snajku ću da pazim i mazim sada više nego inače, kako bi nam novi član stigao u veselju i radosti… 😘
A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Oct 16, 2019 at 3:10am PDT


svetRajko Ristić/Svet
The post Prva Cecina izjava nakon srećne vesti appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

CECINA PRIJA ODUŠEVLJENA VESTIMA "Kad smo čuli bili smo u šoku", progovorila i o DETALJIMA SVADBE

Izvor: Blic, 16.Okt.2019

Majka Bogdane Rodić, Danijela Rodić, saznala je u utorak da će postati baka, jer je njena ćerka Bogdana u drugom mesecu trudnoće sa Veljkom Ražnatovićem, sinom naše najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.