Protivnici Cecinog koncerta traže da pevačica preimenuje pesmu „Beograd“ u „Novi Sad“

Izvor: Njuz.net, 12.Jan.2015, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protivnici Cecinog koncerta traže da pevačica preimenuje pesmu „Beograd“ u „Novi Sad“

Napomena: Ova vest je šaljive prirodePotpuno besmisleno da Ceca u srcu Novog Sada peva pesmu koja se zove „Beograd“ (Foto: Tanjug)

NOVI SAD, 12. januar 2015, (Njuz) – Novosađani koji se protive Cecinom koncertu u svom gradu zatražili su od pevačice da, u znak dobre volje, pesmu “Beograd” preimenuje u “Novi Sad”.
Protivnici Cecinog koncerta, koji ovih dana vode pravu kampanju protiv njenog nastupa za >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << doček Srpske nove godine, poručili su da Ceca mora mnogo toga da promeni da bi zaslužila nastup u Novom Sadu.
- Prvo mora da prilagodi svoju pesmu “Beograd”, jer je potpuno besmisleno da u srcu Novog Sada peva pesmu koja se tako zove. To je prvi potez koji mora da napravi kako bi nam pokazala da je spremna da se raskrsti sa svojom ružnom prošlošću i pokaje se – navodi se saopštenju grupe građana koja se protivi Cecinom nastupu.
Prema njihovim rečima, bilo bi poželjno da Ceca promeni i neke druge detalje poput muzičkog pravca.
- Ceca bi trebalo da razmisli i o promeni muzičkog stila, imidža, pa zašto da ne i imena. Sve su to neke sitne, ali važne stvari čija bi promena mogla da utiče na promenu mišljenja Novosađana o njoj, pa samim tim i o njenim koncertima u Novom Sadu – zaključili su građani u saopštenju.
Nenad Milosavljević
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine,   Nova godina

Nastavak na Njuz.net...






Povezane vesti

Trgovi za ljubavnice i miljenike vlasti!

Izvor: Vesti-online.com, 13.Jan.2015, 11:23

Nastup estradnih zvezda na trgovima za doček srpske Nove godine podigao je veliku prašinu u javnosti. Prvo su se pobunili Novosađani protiv koncerta Cece Ražnatović, a potom i Nišlije koje javno pitaju - ko plaća koncert Gorana Bregovića? Ali, vlasti u Nišu nikako da otkriju ko su prijatelji...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.