Pripreme za slavu počele od rane zore - Evo u kakvoj će atmosferi Ceca dočekivati rodbinu i prijatelje u vili na Dedinju

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Dec.2023, 10:01

Pripreme za slavu počele od rane zore - Evo u kakvoj će atmosferi Ceca dočekivati rodbinu i prijatelje u vili na Dedinju

Svetlana Ceca Ražnatović svake godine slavi Nikoljdan u svojoj luksuznoj vili na Dedinju, a svi se pitaju ko će se ovog puta naći za bogatom trpezom naše pevačice.

Nikoljdan u domu Cece Ražnatović uvek se proslavlja na najlepši mogući način, kada se svi članovi porodice okupe za slavskom trpezom, a brojne poznate zvanice u večernjim časovima pristižu u vilu u Ljutice Bogdana.

Ipak, sudeći po objavama Anastasije Ražnatović, sada Gudelj, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja je još u Sevilji sa svojim suprugom, ove godine krsna slava porodice Ražnatović proteći će u izmenjenom sastavu.

Da li će se za porodičnom trpezom Cece Ražnatović ove godine naći ćerka i zet još nije poznato, međutim, sigurno je da će majci, koja je navikla da slavu proslavlja sa svojom decom, nedostajati njena naslednica.

Kao i svake godine, pripreme za Nikoljdan u domu Cece Ražnatović već su otpočele, a najveću pomoć folk diva ima od sina i snaje Bogdane, koja je vrsna domaćica.

Podsetimo, folk diva došla je pravo sa aerodroma na svoje biračko mesto kako bi ispunila građansku dužnost i glasala. Ona je pred okupljenim medijima progovorila o trenutnim dešavanjima u svom životu, ali i o prinovi Marije Šerifović koja je vestima o bebi iznenadila domaću javnost pre dva dana.

- Čestitala sam joj, poželela sam joj da uživa u svojoj bebi i rekla sam da je to blagoslov i poklon od Boga. Ne postoji lepši osećaj od toga da postanete majka. Mislim da će se odlično snaći u toj ulozi. Ona je jako emotivna, samo to ne pokazuje. Pričala je o tome da želi da se ostvari kao majka, ali to su intimne stvari, da bi ona pričala o tome. Ona je to zadržala za sebe, što poštujem i cenim - rekla je Ceca za Kurir, a potom otkrila šta se dešava sa karijerom njene ćerke Anastasije Ražnatović:

- Anastasija je sada u Španiji, opravdano je odsutna. Nije stala s karijerom, ja potpuno razumem njene proritete, ona bi želela da pravi porodicu. Ja je u tome upotpunosti podržavam - rekla je Ceca.

Srbija Danas/story/Prenela: O. T.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RODIĆI STIGLI KOD CECE NA SLAVU Ražnatovići obeležavaju Svetog Nikolu u vili na Dedinju: Bogdanin otac doneo veliki poklon sa crvenom mašnom

Izvor: Blic, 19.Dec.2023

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović i njena porodica danas slave Svetog Nikolu, a gosti su u večernjim časovima počeli da stižu u njihov porodični dom u Ljutice Bogdana na Dedinju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.