Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2023, 22:30

"Prepucavali smo se javno..." Dara Bubamara otkrila šta joj je Ceca rekla o gostovanju Karleuše na koncertu

Popularna pevačica o estradnim prijateljstvima i neprijateljstvima.

Dara Bubamara progovorila je o odnosu sa koleginicama Svetlanom Cecom Ražnatović i Jelenom Karleušom.

Popularna pevačica je ispričala kako se sa Cecom druži čak 30 godina i uvek se lepo provedu kada su zajedno, dok sa druge strane, sa Karleušom ne priča.

- Ne želim da pričam o njoj (prim. aut. Jeleni Karleuši), ni da je spominjem! Život mi je toliko lep >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i sebi sam napravila sve onako kako sam želela da bih se sada bavila skandalima ili nekoga komentarisala. Stvarno nema potrebe. Kad smo bili mladi i ludi, prepucavali smo se javno, a sada svoje privatno mišljenje čuvam, a svima želim sreću - ističe Dara.

Na pitanje kako je Ceca reagovala što je Bubamari JK bila gost na koncertu, pevačica daje jasan odgovor.

- Ceca i ja o tome uopšte ne pričamo. Kada sam izdala pesmu "Košava sa Dunava", bila sam joj gost na Tašmajdanu i od tada smo drugarice, evo, već više od trideset godina. Ja sa svojim drugaricama kada se vidim, ne pričam o drugima. Niti meni neko može da kaže ili zabrani s kim ću da se družim. Ceca i ja o Jeleni nikad nismo pričale. Ja sam svoja i ne j*bem živu silu! Ko je dobar prema meni, ja sam još bolja, i obrnuto. Nikada nisam vodila tuđe ratove. Ceca mi jako prija, divno se družimo, kad se vidimo, zezamo se, dođemo na ručak, ostanemo na večeri - zaključila je Bubamara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.