Izvor: Svet, 30.Dec.2014, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Praznični dvobroj Sveta je u prodaji! Ceca: Mogu da nađem muža iako ne izlazim iz kuće!

Praznični dvobroj Sveta, koji je u prodaji na svim kioscima od srede, 31. decembra, donosi:
* Veliki intervju s najvećom balkanskom muzičkom zvezdom Svetlanom Cecom Ražnatović. Saznajte šta Ceca ima da kaže o koleginicama s kojima se navodno posvađala u 2014. godini, o deci, o ljubavi, koncertima, poslu… Najopušteniji Cecin intervju ikada!
* Šokantnu ispovest Ivone Negovanović Cuce: “Šaban >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i Goca su bili saslušani u policiji zbog mene”. Zašto je Cuca prijavila suprugu Šabana Šaulića, saznajte u štampanom izdanju Sveta!
* Milena Ćeranić fizički je nasrnula na svog bivšeg dečka, Miloša Radovanovića, inače učesnika u takmičenju “Pinkove zvezde”! Udarila ga je laktom u stomak na snimanju novogodišnjeg programa. Sve detalje u ovom incidentu pronađite u štampanom izdanju Sveta!
* Seka Aleksić, Milica Todorović i Katarina Živković više neće moći da se pojavljuju na “Pink televiziji”! Razloge saznajte u štampanom izdanju Sveta!
* Bane Mojićević kaže da je sve oprostio Mariji Mihajlović, dok Ivan Ivanović neće da razgovara s dojučerašnjom koleginicom iz žirija!
Sve ovo, ali i još mnogo sukoba, svađa, prepucavanja i paparazzo fotografija očekuje vas u prazničnom dvobroju Sveta koji je u prodaji od srede, 31. decembra!
Ekipa Sveta svim čitaocima želi srećne praznike!
Čitajte Svet, tabloid sa najdužom tradicijom!
Izvor i foto: Life Content

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Novogodišnji Star je u prodaji: Ekskluzivno! Goca Božinovska progovorila o svađi s Mirkom: “Sinu sam sve oprostila! I Cecin sin prespava kod mene, ali se uvek javi”

Izvor: Svet, 31.Dec.2014, 05:08

U novogodišnjem izdanju Stara, koje je u prodaji od 31. decembra, pročitajte:. * Kako je Goca Božinovska rešila nesporazum sa sinom.. * Haos! Dašić muvao Soraju, Ćeranićka saznala i napravila dramu!. * Jovana i Željko Joksimović ugovorom zabranili dadiljama njihovog sina da iznose porodične...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.