Poznata influenserka SNIMALA KUĆU Cece Ražnatović: Ovaj detalj joj je posebno PRIVUKAO PAŽNJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 12:41

Poznata influenserka SNIMALA KUĆU Cece Ražnatović: Ovaj detalj joj je posebno PRIVUKAO PAŽNJU

Jedna od glavnih atrakcija joj je bila kuća folk pevačice.

Poznata influenserka iz Slovenija boravi u Srbiji, pa je, između ostalog, otišla u obilazak vile naše folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović.

Jedna od glavnih atrakcija joj je bila kuća naše pevačice, te ju je sve vreme snimala i objavila video na društvenim mrežama.

Influenserka iz Slovenije je iz svih uglova snimala Cecinu vilu uzbuđeno govoreći:

- Upravo ovde prekoputa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je kuća, da li neko može pogoditi čija je - od Cece. Da li je kod kuće? Osvetljeno je, tako da... Pazite to, ovo su Cecina vrata, izgleda da su te lampice možda celu godinu, nema potrebe da se sa time zamara. To sada kontam, da li je lift, mislim ako ga neko ima, to je Ceca, ali pazi ta vrata.

Podsetimo, Ceca živi u luksuznoj vili na Dedinju, a mnoge intrigira njena unutrašnjost s obzirom na to da je vrednost vile 3,3 miliona evra.

Pevačica na društvenim mrežama često objavi fotografije iz svog doma, te se na osnovu toga može zaključiti kako izgleda njen kutak za uživanje.

A influenserima iz Slovenije, Cecina kuća glavna atrakcija u Beogradu😍😂 pic.twitter.com/PBcVpNZGoS

— Bestofraznatovicka (@kozapamti) March 12, 2024

Pre nekoliko godina Ceca je renovirala dom, a kako su tada mediji pisali, ona je uz pomoć arhitekte proširila bazen, koji je svojim izgledom već ostavljao bez daha.

Sada je prostorija gde se on nalazi dopunjena spa centrom, delom za kozmetičko ulepšavanje, kao i fitnes prostorom.

Stepenište koje vodi na sprat je od najlskupljeg mermera, luster je od mnoštva kristala, što dom čini još luksuznijim.

Srbija Danas/O.T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.