Porodica iščekuje rođenje drugog sina Veljka Ražnatovića: Ceca i Bogdanina majka stigle u bolnicu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2023, 11:44

Porodica iščekuje rođenje drugog sina Veljka Ražnatovića: Ceca i Bogdanina majka stigle u bolnicu!

Samo što se nije porodila!

Snajka Svetlane Cece Ražnatović, Bogdana Ražnatović primljena je u jednu privatnu bolnicu, gde će se danas poroditi carskim rezom.

Porodica Ražnatović s nestrpljenjem iščekuje trenutak kada će na svet doći mali Krstan.

Svetlana Ceca Ražnatović, njena sestra Lidija Ocokoljić i Bogdanina majka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Danijela Rodić nasmejane su stigle na kliniku gde će sačekati da se Bogdana porodi.

Inače, Veljko je nedavno otkrio da njihov prvi sin Željko takođe ne može da dočeka da dobije brata.

- On svakog dana pita: "Mama, jesi rodila Krstana?". Mi smo u Titelu, ona je već desetak dana ovde zato što joj je stomak, je l', veliki. Videćemo sve kad se bude rodio Krstan, ja verujem da će tu biti malo ljubomore i ovoga i onoga, ali Bože zdravlja, sve je to normalno - rekao je jednom prilikom on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.