Pogrdne reči otišle u etar: Sajsi MC JAVNO ODGOVORILA Svetlani Ceci Ražnatović - oštro seku kao mač

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024, 10:56

Pogrdne reči otišle u etar: Sajsi MC JAVNO ODGOVORILA Svetlani Ceci Ražnatović - oštro seku kao mač

Reperka se zauzela za revoluciju na polju ljudske svesti i rešena je da urbanu kulturu održi na nivou. Njen odgovor na provokaciju ostavlja jak utisak.

Ivana Rašić Trmčić, diplomirana politikološkinja, pesnikinja, majka i supruga, reperka, princeza kruga "dvojke", buntovnica... ili jednostavnije Sajsi MC, jedna je od najpoznatijih reperki na našim prostorima i dugogodišnja borkinja za prava i slobodu u Srbiji i regionu, a trenutno više nego inače "bode oči" folkerima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i samozvanim patriotama.

Reperka se obratila Svetlani Ceci Ražnatović, nakon drame i pretnji koje dobija posle žiriranja u finalu Pesme za Evroviziju.

Sajsi je zbog odluke da pevačica koja je bila pobednik glasova publike, dodeli 0 poena, i već danima je"glavni krivac" svima onima koji su želeli da nas na PZE predstavlja neoetno numera "Gnezdo orlovo", koju izvodi Breskvica. Zamenom teza dogodila se situacija da široka masa veruje da je reperka dala nula bodova Breskvici, a ne numeri koja se ocenjuje.

I posle svega, Ceca Ražnatović u svojoj emisiji "Ceca show" ugostila je Teya Doru i Breskicu, u kojoj je komentarisana i jedna fotografija od Sajsi, koju prati stih iz pesme "Kučketina", Milice Pavlović.

- Iskreno, toliko sam počastvovana što iznad moje fotki stoji stih, koji je napisala moja omiljena Ljiljana Jorgovanović. Hvala Ceco - napisala je Sajsi MC kratko.

Detaljnije u prilogu ispod.

Srbija Danas/društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.