Podignuta tužba protiv Cece zbog nasilničkog ponašanja

Izvor: Svet plus, 12.Maj.2011, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podignuta tužba protiv Cece zbog nasilničkog ponašanja

"Novosti " su objavile da je protiv Svetlane Ražnatović i njenog zeta Predraga Ocokoljića podnet optužni predlog za nasilničko ponašanje od strane Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ceca pred sudom zbog napada na Olarevića

Izvor: Sportski Žurnal, 12.Maj.2011

Tek što je Viši sud u Beogradu prihvatio sporazum kojim je priznala da je sa još troje optuženih, od nezakonitih transfera fudbalera u inostrane klubove, prisvojila oko 2,3 miliona evra, folk pevačica Svetlana Ražnatović, ponovo će sesti na optuženičku klupu. Ovoga puta, ona će sa zetom Predragom...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Ceca na sudu 19. jula, dolazi sa narukvicom oko noge!

Izvor: Press, 12.Maj.2011

Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu podnelo je optužnicu protiv pevačice Svetlane Cece Ražnatović (38) i njenog zeta, fudbalera Predraga Ocokoljića, zbog nasilničkog ponašanja!

Nastavak na Press...

Nova optužnica protiv Cece Ražnatović

Izvor: S media, 13.Maj.2011, 01:39

Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu podiglo je novu optužnicu protiv folk pevačice Svetlane Ražnatović zbog nasilničkog ponašanja, rekao je šef beogradskog Prvog osnovnog tužilaštva Ljubivoje Djorđević.

Nastavak na S media...

Ceca: Čuvaju me moćni

Izvor: Blic, 13.Maj.2011

BEOGRAD - Ti ne znaš ko stoji iza mene, koji ljudi i koje institucije - pretila je Svetlana - Ceca Ražantović 18. juna 2007. direktoru Mladog proletera Aleksandru Olareviću...Ove pretnje se navode u optužnici koju je nedavno protiv poznate pevačice podiglo Prvo osnovno tužilaštvo, optužujući...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.