Po ovim pravilima će se zvanice ponašati na svadbi Veljka i Bogdane!

Izvor: Svet, 21.Nov.2019, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Po ovim pravilima će se zvanice ponašati na svadbi Veljka i Bogdane!

Ceca Ražnatović, njen sin Veljko i snaja Bogdana poslali pozivnice svatovima na kojima piše da žene treba da nose duge haljine, a muškarci odela
Svetlana Ceca Ražnatović polako, ali sigurno privodi kraju pripreme za svadbu sina Veljka i snajke Bogdane Rodić, koja će u nedelju biti upriličena u jednom beogradskom hotelu na Novom Beogradu.
Pozivnice za veselje decenije prošle nedelje stigle su na sve adrese u >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << zemlji i inostranstvu, a na njima stoji i to kako da svatovi budu obučeni.
Petstotina zvanica
Ženama je sugerisano da se pojave u dugim, elegantnim haljinama, a muškarcima u odelima. Dakle, na Veljkovoj i Bogdaninoj svadbi sve će biti glamurozno, pa se tako neće moći videti devojke u mini-haljinama i golih stomaka.
Svadba će biti lepa i glamurozna. Ceca je vodila računa o svakom detalju, baš kao i Veljko i Bogdana. Posebnu pažnju su posvetili i dres-kodu. Kako će sve biti na najvišem nivou na svadbi kojoj će prisustvovati više od 500 zvanica, odlučili su da na pozivnicima naglase koji stil oblačenja je poželjan – priča naš izvor i dodaje da će Ražnatovići ispoštovati svadbarske običaje.
Veljko će sa svatovima ići u Titel po mladu, ali će ona, bar kako je zasad planirano, samo nekoliko sati pre svatova doći u svoju kuću. Bogdana želi da i veče pred svadbu prespava u Cecinoj vili, gde inače i živi, jer će je u Beogradu sređivati frizer i šminker.
– S obzirom na to da je Cecina snajka u drugom stanju, a u Titetu nema svoje ljude koji je sređuju, njoj je najlakše da prenoći u njenom i Veljkovom krevetu i ujutru se sredi i tako doterana ode u Titel. Tamo će uz pomoć majke, dve sestre i kume obući venčanicu. Naravno, može da se dogodi da se taj plan i promeni – završava naš izvor.
SvetSvet
The post Po ovim pravilima će se zvanice ponašati na svadbi Veljka i Bogdane! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

STROGA PRAVILA NA SVADBI CECINOG SINA: VELJKO I BOGDANA OD ZVANICA TRAŽE POSEBAN DRES-KOD!

Izvor: Scandal.rs, 21.Nov.2019

Mladi bokser i sin folk dive Cece Ražnatović – Veljko Ražnatović i njegova verenica Bogdana Rodić u nedelju će se jednom drugom zavetovati na večnu ljubav, a gala svadbenoj proslavi prisustvovaće oko 500 zvanica koja će morati da se pridržavaju određenih pravila, piše “Kurir”. Kako...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.