Pejović u šoku: Teško mu je, zaplače s vremena na vreme

Izvor: Svet, 26.Feb.2015, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pejović u šoku: Teško mu je, zaplače s vremena na vreme

Supruga Aca Pejovića, Biljana, preksinoć je zbog jakih bolova u glavi završila u bolnici, gde joj je hitno operisana aneurizma, proširenje krvnog suda na mozgu. Dakle, sve se desilo iznenada u ponedeljak uveče.
Kako SCANDAL! saznaje Biljani je pozlilo, zabolela je glava i brzo je ustanovljeno šta se desilo i odmah je operisana. Operisao je najbolji neurohirurg u Evropi.
U to vreme blizu Urgentnog Centra bila je organizovana žurka povodom rođenja deteta jednog od >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << menadžera Granda.
U međuvremenu u bolnicu su došli Ceca, Aca Lukas, Brena, Saša Matić, Saša Popović i još puno kolega koje su do jutra ostali u bolnici dok je trajala višečasovna operacija.
Biljana se trenutno nalazi u kontrolisanoj komi 72 sata, a nakon toga treba da krene oporavak.
Svi prijatelji Ace Pejovića pržili su mu podršku što mu puno znači. Biljanu sve njegove kolege obožavaju, jer je lafica i dobar čovek.
Biljana je, inače, naučni radnik, radi na fakultetu i nema veze sa estradom, a sprema i doktorat.
Pejović je jako vezan za nju.
Tekst: Scandal
Foto: IVAN VUČIĆEVIĆ, copyrighted

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.