Pale TEŠKE REČI! Luna i Anabela se OTPRATILE sa Instagrama!

Izvor: Svet, 22.Jul.2020, 16:36

Pale TEŠKE REČI! Luna i Anabela se OTPRATILE sa Instagrama!

Anabela Atijas nakon Zadruge živi punim plućima, što možemo zaključiti iz njenih Instagram objava.

Sa izabranikom Andrejom Atijasem i ćerkama Ninom i Blankicom otputovala je u Hrvatsku na zasluženi odmor, dok Luna sa Markom Miljkovićem uživa na nepoznatoj lokaciji.
KRATKO I JASNO! Ono što je mnoge šokiralo i što je izazvalno brojne spekulacije jeste to da se Anabela i Luna više ne prate na Instagramu, na šta je pevačica za >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Espreso kratko odgovorila:
„Presekla sam pupčanu vrpcu.”
NOVI SVET! Bogdanina baba PRIZNALA! Evo šta se DEŠAVA između SNAJKE i CECE! Estrada UMIRE OD KORONE! Anabela: “Marku je NAJVEĆA KAZNA što će venama njegove dece TEĆI MOJA KRV!” Novak UHVAĆEN BEZ MASKE!

SVETSVET/INSTAGRAMPRINTSCREEN
The post Pale TEŠKE REČI! Luna i Anabela se OTPRATILE sa Instagrama! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.