Izvor: Press, 05.Dec.2018, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUKLO VIŠEDECENIJSKO PRIJATELJSTVO! Ceca i Vidić VIŠE NE RAZGOVARAJU! ON SVE POTVRDIO!

Posle više od 18 godina Ceca Ražnatović i Saša Vidić više se ne druže!
Folk zvezda i modni kreator i stilista pre nekoliko meseci prekinuli su svaki kontakt, ali niko od njih nije želeo o tome javno da priča.

Međutim, u poslednje vreme postale su sve glasnije priče da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Ceca i Saša više ne druže, a to što su prestali jedno drugo da prate na Instagramu samo je doprinelo tome da se spekulacije prošire.
Vidić je za Telegraf potvrdio ovu priču:
– Povodom učestalih pitanja za Cecu i mene – da, tačno je da više nismo bliski, tačno je da se ne pratimo na Instagramu, ali ja nisam prestao već ona. No, to nije ni bitno. Svako od nas ima, i u mom slučaju imam svoje stare prijatelje. Što je najbitnije, nas dvoje se nismo rastali u zloj krvi, samo nas je vreme razdvojilo i neki drugi vidici – počeo je Saša.

– Gledajte na to kao na civilizovan bračni rastanak. Mi smo imali blisko prijateljstvo, a ja ću uvek poštovati Cecu eto zbog tog bliskog prijateljstva koje smo uspeli godinama gajiti – kaže Vidić.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.