PRVO OGLAŠAVANJE CECE nakon što je Anastasija izgubila bebu - Javno se obratila Nemanji Gudelju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2023, 16:22

PRVO OGLAŠAVANJE CECE nakon što je Anastasija izgubila bebu - Javno se obratila Nemanji Gudelju!

Porodica Ražnatović trenutno prolazi kroz teške trenutke.

Fudbaler i izabranik Anastasije Ražnatović, Nemanja Gudelj juče je igrao u finalu Lige šampiona koje je održano u Budimpešti, a njegova lepša polovina ga je bodrila sa tribina.

Nakon što je njegov tim odneo pobedu, Anastasija je plakala kao kiša zajedno sa Nemanjinim šoferom i prijateljem Rašidom.

Ovo je bilo prvo javno pojavljivanje ćerke Svetlane Ražnatović Cece >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nakon što je upravo Gudelj, pre nekoliko dana, na svom Instagramu objavio tužne vesti o gubitku njihove prve bebe.

Porodica Ražnatović se nije oglašavala ovim povodom, a kako su mediji preneli, Anastasija je odlučila da se iz Španije vrati za Srbiju, kako bi u teškim trenucima bila uz svoje najmilije.

Sada se oglasila Ceca, a javnu poruku je uputila svom, kako je rekla, najboljem zetu na svetu.

- Čestitam! Bravo! Najbolji zet na svetu - napisala je Ceca uz Gudeljevu sliku gde nasmejano drži pehar.

Podsetimo, Nemanja Gudelj je objavio tužnu vest na svom nalogu na Instagramu da su izgubili bebu.

- Podelili smo sa vama lepe vesti i bili ste svim srcem, čestitkama i porukama uz nas. Hvala na tome. Nažalost, sada imamo loše vesti, ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumevanje da o tome ne želimo da pričamo. Na našu veliku žalost, Anastasija i ja smo izgubili našu bebu. Ovo je bolan trenutak za nas, ali naša ljubav će i ovo pobediti - napisao je on, a Anastasija je na neko vreme ugasila svoje profile na mrežama.

A post shared by Nemanja Gudelj (@nemanjagudelj)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.