PRVO JAVNO SUOČAVANJE Teya Dore i Breskvice nakon PZE: Vreme i mesto poznati, ona KUMOVALA svemu

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 21:35

PRVO JAVNO SUOČAVANJE Teya Dore i Breskvice nakon PZE: Vreme i mesto poznati, ona KUMOVALA svemu

Epski susret koji Srbija iščekuje!

Velika prašina podigla se nakon finala PZE 2024. održanog u subotu veče. Izbor predstavnika Srbije za Malme podelio je građane na dve struje - "Ramondu" i "Gnezdo orlovo". I dok se Srbi raspravljaju putem društvenih mreža da li je pobednik trebala da bude Teya Dora, ili je Breskvica nepravedno oštećena, njih dve će imati prvi javni susret kod folk dive!

Naime, Svetlana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ceca Ražnatović ovog petka će u emisiji "Ceca show", koja se emituje na Blic televiziji prvi put je suočiti Anđelu Ignjatović Breskvicu i Teya Doru nakon finalne večeri "Pesma za Evroviziju 2024".

Teya Dora odnela je pobedu na Beoviziji 2024, dok je Breskvica osvojila prvo mesto prema glasovima publike, a o njihovim nastupima, pesmama i glasanju žirija i dalje se priča.

Iako njihovi fanovi na mrežama "ratuju", Breskvica je čestitala Teya Dori na pobedi i poželela joj uspeh na "Evroviziji" u Malemu gde će predstavljati našu zemlju pesmom "Ramonda".

Inače, Ceca je u emisiji "Blic dan" govorila o sukobu mišljenja u svojoj porodici kada je "Beovizija" bila u pitanju.

- To nije sukob mišljenja, to je sloboda mišljenja, bez uvreda, bez mržnje prema onom drugom. Anastasija je bila za Teya Doru, ja sam bila za Teya Doru i Breskvicu, a Veljko za Breskvicu. Koja god da je odnela pobedu, meni bi srce bilo na mestu. Veljko je baš bio za Breskvicu, i to je potpuno okej - kazala muzička zvezda, pa se osvrnula na ratove koji se vode na socijalnim mrežama:

- Gledam sada na ovim društvenim mrežama, to je apsolutno neprihvatljivo, te uvrede, pa su jedni protiv drugih, stvaraju se klanovi. Imaš pravo da ti se ne sviđa pesma, kao što je moj Veljko je izrazio stav da je bolja pesma od Breskvice, ali nikada nije uvredio izvođača. Na društvenim mrežama se stvara negativna histerija, pa se vređaju izvođači, teorije zavere. Bogu hvala, srpski jezik je vrlo bogat, nezadovoljstvo se može izraziti na jedan pristojan način, a ne vređati izvođača koji vam ništa nije skrivio. Svi ti takmičari su se prijavili sa željom da odu na Evroviziju, to je apsolutno legitimno pravo svakog pojedinca i ne znam zašto se u ljudima rađaju takvi izlivi mržnje, besa. Navijaćemo za Teya Doru, isto kao što bismo da je otišla Breskvica, Zejna, ostali takmičari. Meni je i Džordži bio odličan. Činjenica je da jedan mora da ode, ne mogu da idu svi.

A post shared by BLIC TV (@blictelevizija)

Srbija Danas/Blic.rs/Prenela S.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SUOČAVANJE BRESKVICE I TEYA DORE JE OVAKO IZGLEDALO Predstavnica Srbije na Evroviziji je pohvalila, a ona odmah odgovorila, a zbog Vojaža prasnula u smeh

Izvor: Blic, 07.Mar.2024, 09:01

U petak od 22 časa gledaoci Blic televizije imaće priliku u emisiji "Ceca show" da vide prvo zajedničko gostovanje Anđele Ignjatović Breskvice i Teya Dore.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.