PRVA SLIKA ANASTASIJE I GUDELJA NAKON GUBITKA BEBE: Cecina objava izazvala masovne reakcije (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2023, 21:56

PRVA SLIKA ANASTASIJE I GUDELJA NAKON GUBITKA BEBE: Cecina objava izazvala masovne reakcije (FOTO)

Jedno drugom su najveća podrška u teškom trenutku.

Svetlana Ražnatović Ceca danas se oglasila na svom Instagram profilu i čestitala pobedu u Ligi šampiona izabraniku svoje ćerke Anastasije, Nemanji Gudelju.

- Svaka čast! Bravo! Najbolji zet na svetu - napisala je pevačica pored fotografije Gudelja koji u rukama drži pehar.

Ova Cecina poruka bila je prvo javno oglašavanje, nakon što su Nemanja i Anastasija pre nekoliko dana obavestili javnost >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da su nažalost izgubili svoju prvu bebu.

Nakon toga, Ceca je objavila još jednu fotografiju, koja je potpuno raspametila njene pratioce.

Naime, ona je na svoj stori okačila zajedničku sliku Anastasije i Gudelja sa utakmice, i pokazala koliko se vole, kao i to koliko su složni u jednom ovako teškom trenutku.

- Najlepši moji - napisala je Ceca.
Pogledaj vesti o: Ceca,   Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Iz porodice Ražnatović stižu još tragičnije vesti: I ona je izgubila bebu FOTO

Izvor: Piplmetar.rs, 02.Jun.2023, 00:30

Priznanje Cece Ražnatović tek sada izašlo u javnost. Anastasija Ražnatović i poznati fudbaler, Nemanja Gudelj nažalost su izgubili bebu. Nemanja se oglasio na Instagramu te sa pratiocima podelio ove tužne vesti.. Pročitajte Zar ste toliko bezdušne – Nemanja i Tasa zavijeni u crno zbog gubitka...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.