Izvor: Blic, 11.Jan.2024, 22:33

PREMIJERA Poslušajte pesmu "ZA KRAJ" koju je Ceca otpevala za film "Nedelja", posvećen Džeju Ramadanovskom (Video)

"Kako je Marina Tucaković napisala pre deset godina, bio je to poziv koji se ne odbija” - . Rekla je največa Balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović na pitanje kako je došlo do toga da snimi pesmu “Za kraj”, koja prati najnoviji domaći film “Nedelja”, posvećen liku i delu čuvenog folk-pevača Džeja Ramadanovskog.
Pogledaj vesti o: Dzej,   Marina Tucaković

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nakon DUGIH SEDAM GODINA Ceca je izbacila pesmu posvećenu legendarnom Džeju: Oglasila se i Anastasija

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2024, 10:38

Svetlana Ceca Ražnatović izbacila je pesmu rađenu za film "Nedelja"...Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović nakon duge pauze od sedam godina, snimila je pesmu za film "Nedelja" posvećenu Džeju Ramadanovskom...Ovo je presedan u karijeri Svetlane Cece Ražnatović, s obzirom da ova pesma nije rađena...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

"PESMA JE BILA NAMENJENA DŽEJU" Futa otkriva sve tajne pesme "Za kraj" koju je otpevala Ceca: "Ovo je prilika da nastavim sa njom saradnju"

Izvor: Blic, 12.Jan.2024

Najveća Balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović snimila je pesmu “Za kraj” koja prati najnoviji domaći film “Nedelja” posvećen liku i delu čuvenog folk-pevača Džeja Ramadanovskog.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.