PRE SVAKOG MEČA URADI OVAJ RITUAL: Veljko otkrio šta mu verenica Bogdana radi pred tuču - OVO je HIT!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2019, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRE SVAKOG MEČA URADI OVAJ RITUAL: Veljko otkrio šta mu verenica Bogdana radi pred tuču - OVO je HIT!

Hah!

Veljko Ražnatović, koji se posvetio profesionalnom boksu i već zabeležio nekoliko nokauta, otkrio je šta najviše nervira njegovu mamu Cecu Ražnatović, ali i da njegova verenica i on imaju ritual pred svaki meč.

- Stalno idem po kući i boksujem, a mamu to strašno nervira, Prestani stalno da mašeš rukama po kući - otkrio je Željko.

A post shared by ACE 🇷🇸 Српски Ас >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (@veljkoraznatovic) on Nov 29, 2018 at 5:06pm PST

- Ona je uvek tu, u prvim redovima i član ekipe. Imamo mi ritual, ona mora da poljubi obe ruke pre nego što stavimo rukavice. Na svaku bandažu imamo i po jedan karmin i ulećem u ring - otkrio je Veljko.

Veljko je rekao da Anastasija nijednom još nije gledala njegov meč uživo, ali siguran je da će doći i da će bez problema odgledati meč.

- Neću da je zovem dok ne bude neki ozbiljan meč - rekao je mladi Ražnatović u Jutarnjem programu .

A post shared by ACE 🇷🇸 Српски Ас (@veljkoraznatovic) on Jan 21, 2019 at 1:44am PST

Najs*ksepilnija Srpkinja SKINULA KUPAĆI nasred plaže, svi gledali u čudu, kamera zabeležila! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veljko Ražnatović otkriva koji ritual ima sa verenicom pre svakog meča (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 01.Feb.2019

Veljko kaže da mu je Bogdana najveća podrška i da ga bodri iz prvih redova, pa je samim tim postala i član ekipe...Veljko Ražnatović, snin folk pevačice Cece Ražnatović gostovao je u emisiji "Novo jutro" na Pink televiziji gde je pričao o bokserskoj karijeri i tom prilikom otkrio koji ritual...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.