Izvor: Blic, 13.Dec.2021, 16:08

"POTUKLA SAM SE U ŠKOLI ZBOG MAJKE" Anastasija Ražnatović otvorila dušu: "Svi su bili šokirani, Ceca nas je sklonila na Kipar"

Muzička zvezda Anastasija Ražnatović, otvorila je dušu i govorila o najtežim i najlepšim trenucima iz detinjstva, te otkrila da se zbog majke prvi i poslednji put potukla u školi.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Anastasija Ražnatović se potukla zbog Cece!

Izvor: Tracara.com, 14.Dec.2021, 01:08

Pevačica Anastasija Ražnatović priznala jeda se zbog majke prvi i poslednji put potukla u školi. “Sećam se školskih dana tada, kada je mama bila kod kuće sa nanogicom. Imala sam 12 godina i pravila sam se potpuno luda. Kao da se ništa ne dešava, a novine su brujale. Mama je bila na svim...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.