POTPUNO GA RAZNEŽILA! Javno obraćanje Gudelja CECI nakon ovog njenog postupka: Ceci moja!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2023, 11:41

POTPUNO GA RAZNEŽILA! Javno obraćanje Gudelja CECI nakon ovog njenog postupka: "Ceci moja!"

Tašta poslala zetu podršku u teškim momentima!

Poznati fudbaler Nemanja Gudelj prekjuče je igrao u finalu Lige Evrope u Budimpešti, a njegova devojka, pevačica Anastasija Ražnatović ga je bodrila sa tribina i njegov tim je na kraju trijumfovao pobedom.

Poznati fudbaler Nemanja Gudelj prekjuče je igrao u finalu Lige Evrope u Budimpešti, a njegova devojka, pevačica Anastasija Ražnatović ga je bodrila sa tribina i njegov tim je na kraju trijumfovao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pobedom.

Nažalost Anastasija i Nemanja su pre nekoliko dana saopštili tužnu vest, da je pevačica imala spontani pobačaj i da su izgubili bebu.

Uprkos tome, dve porodice Gudelj i Ražnatović drže se složno u ovom teškom trenutku, zbog čega je i Anastasijina majka, pevačica Svetlana Ražnatović uputila javnu čestitku i ohrabrenje zetu.

- Evo kako moj zet zasluženo slavi ulazak u Ligu šampiona - napisala je Ceca u opisu videa sa slavlja.

Nemanju je oduševio ovaj njen gest, pa je objavu postavio na svoj profil.

- Ceci moja - poručio joj je oduševljeno putem "storija".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.