POSEBAN POKLON ZA MALOG ŽELJKA! Ceca NIJE ŠTEDELA! Do DETALJA isplanirala sve za UNUKOV NAJVAŽNIJI dan

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2020, 11:48

POSEBAN POKLON ZA MALOG ŽELJKA! Ceca NIJE ŠTEDELA! Do DETALJA isplanirala sve za UNUKOV NAJVAŽNIJI dan

Obožava ga!

U najstrožoj tajnosti porodica Ražnatović organizovala je krštenje svog najmlađeg člana, malenog Željka.

U kripti Hrama Svetog Save odigrao se ovaj sveti čin, a jednomesečnu bebu kristio je patrijarhov vikar episkop remezijanski Stefan Šarić.

Detalje krštenja medijima je otkrio blizak prijatelj porodice Rodić-Ražnatović.

- Zbog trenutne situacije koja vlada u celom svetu, porodice nisu želele da prave ovaj događaj sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << velikim brojem ljudi te su odlučili da se na samoj ceremoniji, kao i kasnije u restoranu, nađu samo najuži članovi porodice. Smatrali su da je tako najbolje, a sve detalje su do poslednjeg trenutka čuvali u strogoj tajnosti. Po želji članova porodice, krštenje je obavljeno na crkveni praznik posvećen apostolima Petru i Pavlu koji se slave u mnogim gradovima u Srbiji. U popodnevnim časovima članovi porodica Rodić i Ražnatović pristigli su u Hram Svetog Save, gde je obavljen sam čin krštenja. Veoma emotivno je bilo za obe porodice, pogotovo što je nakon rođenja ovo prvi događaj u životu budućeg nalsednika koji slave. Emocije u crkvi nisu krile Ceca i Anastasija, kao ni Bogdanina majka Danijela koja je pomno pratila sve što se dešava. Kum na krštenju bio je višegodišnji prijatelj Željkovog oca Veljka, Nikola Vavić. Ceca je vodila računa o svakom detalju, te je za Željka spremila mali smoking u kome je dečak kršten, a beba je sve vreme krštenja bila mirna, te ni u jednom trenutku nije zaplakala - priča izvor koji je do detalja upućen u celu priču, i dodaje:

- Nakon toga su se zaputili u jedan poznati beogradski restoran, gde su u odvojenom delu restorana proslavili krštenje. U porodičnoj atmosferi Ražnatovići i Rodići su pričali o temama iz svakodnevnog života, ali se i prisećali perioda kada su Veljko i Anastasija bili mali. Tako je Ceca pričala koliko je Veljko znao da bude nestašan kao mali, dok je Anastasija oduvek slušala šta joj se govori. O Željku su sve vreme vodile računa ponosne tetke Anastasija, Bojana i Nataša, kao i Ceca i Danijela. Nakon nekoliko sati, Bogdana i Veljko zajedno sa sinom uputili su se u Titel, gde žive poslednjih nekoliko meseci - objašnjava izvor sa lica mesta. Povodom krštenja, na društvenim mrežama oglasila se Svetlana Ražnatović, koja je napisala:

- Naš mali i voljeni Željko! Srećno krštenje! Uvek da si nam srećan, zdrav, voljen, uspešan, da porasteš u čoveka plemenitog srca na kog ćemo biti ponosni!- poručila je Ceca uz sliku voljenog unuka.

RAZBIJANJE ŠEST MITOVA O KORONI: Da li da vežbam sa maskom, mogu li preko cipela da prenesem virus i POMAŽE LI ALKOHOL PROTIV VIRUSA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.