POČELO JE! Sve je spremno za proslavu kod Ražnatovića - zvanice pristižu punih ruku poklona!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2023, 20:23

POČELO JE! Sve je spremno za proslavu kod Ražnatovića - zvanice pristižu punih ruku poklona!

Krstane, dobrodošao!

Danas je Bogdana Ražnatović donela na svet drugog sina, kojeg je dobila iz braka sa Veljkom Ražnatovićem, popularnim bokserom i sinom folk dive Svetlane Cece Ražnatović, a ime su mu dali Krstan. Ime nosi snažnu poruku, mada ništa drugačije se i ne očekuje od Ražnatovića.

Zanimljivo je, da je upravo nadanašnji dan, ali mnogo godina ranije, rođen Željko Ražnatović Arkan, deda novorođene bebe. Ono >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što trenutno okupira pažnju medija, jeste činjenica da treba da počne gala proslava, rođenja malog Krstana.

Zvanice se već uveliko okupljaju ispred vile na Dedinju, koja je smeštena u Ljutice Bogdana. Velelepni buketi cveća, pokloni za bebu, osmesi zvanica, sve je tu.

Goste dočekuje Veljko, koji je vidno ushićen, a i kako ne bi, jer na svet je došao njegov drugi sin. Pored mladog tate, u vili se nalaze i svi ostali Ražnatovići, baka Ceca Ražnatovići Lidija Ocokoljić, ali i najponosnija tetka Anastasija Ražnatović.

Kako će proteći ova žurka, ostaje nam da ispratimo u narednim minutima i satima, ali ako je sudeći po početku, biće ovo duga i vesela noć.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FEŠTA KOD RAŽNATOVIĆA: Ponosna baka slavi rođenje unuka Krstana

Izvor: Pančevac-online.com, 17.Apr.2023

Snajka popularne folk pevačice, Svetlane Cece Ražnatović, Bogdana Ražnatović, danas je na svet donela dečaka, kom su ona i Veljko Ražnatović, njen suprug, dali ime Krstan. Slavlje u vili pevačice Svetlane Cece Ražnatović povodom rođenja njenog drugog unuka, Krstana, upravo je počelo, a prvi...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.