POČEĆU DA PLAČEM! Ceca se slomila u PROGRAMU UŽIVO, otkrila zbog čega je naročito emotivna!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2023, 18:20

"POČEĆU DA PLAČEM!" Ceca se slomila u PROGRAMU UŽIVO, otkrila zbog čega je naročito emotivna!

Spektakularan događaj obeležile su najrazličitije emocije!

Peto izdanje spektakularnog, programski raskošnog, jedinstvenog praznika najbolje narodne muzike i dobrog raspoloženja, Sabor narodne muzike Srbije 2023, imali smo prilike da pratimo u utorak, sredu i četvrtak na RTS- u. RTS je omogućio da ovogodišnje izdanje sabora bude dostupno na svim raspoloživim platformama ovog televizijskog giganta.

Veliki tim profesionalaca RTS-a obavio je sjajan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << posao i napravio nezaboravan audio-vizuelni spektakl. Studio 8 koji se nalazi na prelepom Košutnjaku pokazao se kao savršen domaćin sa sjajnom organizacijom, koji je ekipu portala Srbija Danas i široki auditorijum impresionirao putem 10 televizijskih kamera, raskošnim scenskim i svetlosnim efektima i vrhunskim, HD kvalitetom zvuka i slike.

Naša sasvim sigurno najpoznatija pevačica, Svetlana Ceca Ražnatović primila je nagradu za životno delo istog dana kada je javnost doznala da je njena ćerka Anastasija trudna, a Aleksandra Ristanović doživela je trijumfalni povratak propraćen suzama radosnicama dve decenije nakon što se publici predstavila u prvoj sezoni "Zvezda Granda". 

Po glasanju žirija i publike za pobednika je proglašena kompozicija "Eh da mogu" koju je izvodila Aleksandra Ristanović, a koliko ju je pobeda ganula svedoči i to što nije mogla da zadrži suze.

Ceca je na ovom događaju otela svu pažnju prisutnih i zablistala u beloj dugoj haljini. Diva nije bila previše raspoložena za razgovor sa novinarima. Ipak, na scenu je stupila kao pravi profesionalac, nakon čega joj je uručena nagrada za životno delo. Pevačica je najmlađa dobitnica ove nagrade, i nije krila da je trenutno naročito emotivna, uzevši u obzir i stvari koje joj se dešavaju na privatnom planu.

Za mene je ovo ogromna čast, pogotovo što sam krenula iz ove kuće, večeras sam malo i emotivnija, počeću da plačem - rekla je Ceca ne skrivajući emocije.

Mile Kitić posle pet decenija rada dobio je zvanično priznanje branše u vidu nagrade "Nacionalni umetnik", a Seka Aleksić ovogodišnji je laureat Estradno-muzičke nagrade Srbije. Ova priznanja u direktnom prenosu na javnom servisu uručio im je predsednik SEMUS-a Dragiša Golubović, koji je uz urednicu zabavnog programa RTS Oliveru Kovačević i ove godine bio najangažovaniji u organizaciji manifestacije.

Ovo bi ukratko bio siže finalne večeri petog Sabora narodne muzike Srbije koji su organizovali SEMUS i RTS,  koji je ove godine doneo dobru muziku u duhu tradicije i pomerio sve granice revijalnim programom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.