PLANIRALI OSVETU VELJKU! Navijači hteli da upadnu kod Cece: PRAVI RAZLOG NAPADA krije se u poslednjem derbiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2018, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLANIRALI OSVETU VELJKU! Navijači hteli da upadnu kod Cece: PRAVI RAZLOG NAPADA krije se u poslednjem derbiju

Automobilima udarali u vrata vile

Policija traga za N. A. i S.M., istaknutim članovima navijačke grupe Crvene zvezde "Hijene", koji se terete za napad na popularnu pevačicu Svetlanu Ražnatović!

Kako se saznaje, A. koji ima debeo dosije, i M. su automobilima udarali u vrata vile folk dive na Dedinju pokušavajući da upadnu u kuću. Oni su se, prema rečima našeg sagovornika iz istrage, na ovaj vandalski čin odlučili sveteći se zbog komentara Cecinog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sina Veljka Ražnatovića na društvenim mrežama povodom incidenta na poslednjem derbiju.

Podneta prijava

- Prema dosadašnjim informacijama iz istrage, do napada je došlo jer je A. bio revoltiran Ražnatovićevim objavama u kojima je komentarisao incident na derbiju kad su pretučeni državljani Rusije. Glavni akter tog obračuna bio je upravo A. jedan od vodećih delija na tribinama, kao i njegov pajtos, takođe navijač, U. A. Protiv njih je zbog tog incidenta podneta prijava - priča izvor iz istrage.

Kako dodaje, nakon što je Veljko Ražnatović prokomentarisao divljanje na tribinama, A. je odlučio da mu se osveti, pa je zajedno sa M. smislio plan kako bi mu napakostio.

- Oni su u nedelju oko sedam sati ujutru seli u dva vozila, odvezli se do kuće Ražnatovića u Ulici Ljutice Bogdana i potom se više puta zakucali u betonske stubove i vrata vile. Potom su pobegli s lica mesta pored stadiona Marakana, ali su ih snimile sigurnosne kamere. Policija je odmah krenula u potragu za napadačima koji su samo tri dana kasnije identifikovani i privedeni - kaže izvor.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.