Ovo je novi dečko Cece Ražnatović

Izvor: Tracara.com, 15.Jan.2016, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je novi dečko Cece Ražnatović

(foto: Instagram) Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović ima novog dečka. U pitanju je maneken Aleksandar Jovović. Ova romansa je započeta još pre godinu dana, nakon što su se upoznali kada je mladi maneken glumio u njenom spotu za pesmu Dobro sam prošla. Ljubav je buknula iznenada i nisu joj se opirali ni jedno ni drugo. Par je uspeo da svoju romansu krije od javnosti godinu dana, ali u poslednjih nekoliko nedelja viđeni su na >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << Kopaoniku, kao i u Moskvi i u Dubaiju, piše Story.   A photo posted by Aleksandar Jovovic (@aleksandarjovovic) on Nov 20, 2015 at 9:29am PST Aleksandar je iz Beograda, a 0d pevačice je mlađi 16 godina. Studira ekonomiju i finansije, a proglašen je za najboljeg manekena beogradske Nedelje mode, radio je kampanje za sve istaknutije brendove i dizajnere u Srbiji. Spot za pesmu Dobro sam prošla, u kojem možemo da vidimo ovaj par zajedno, pogledajte ovde:

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Kako vam se čini Cecin novi dečko?

Izvor: Mondo, 15.Jan.2016

Novi dečko Svetlane Cece Ražnatović je maneken Aleksandar Jovović (26), student ekonomije i zaštitno lice više prestižnih brendova. Aleksandar se, inače, pojavio u Cecinom spotu za pesmu "Dobro sam prošla".

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.