Ovako nešto Ceca još nikad nije rekla!

Izvor: Svet, 23.Sep.2019, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako nešto Ceca još nikad nije rekla!

Svetlana Ceca Ražnatović smatra da je vaspitanje najbitnija karika u odrastanju deteta i usmeravanju omladine.
Pevačica je istakla da je mnogo javnih ličnosti koje zapravo daju loš primer omladini, a da toga nisu ni svesni.
“Ako si u javnom životu apsolutno moraš da paziš na svaku reč i na svoje lično ponašanje, jer ti si model možda nekome, neko te prati i neko upija sve što kažeš, kako se ponašaš, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i beleži tvoja dela. To je jedna velika odgovornost, ali mislim da ljudi ne shvataju kolika je to odgovornost, dozvoljavaju sebi sve i svašta samo da bi bili u centru pažnje, a u stvari rade nešto loše, pogotovo kada je omladina u pitanju”, istakla je pevačica iskreno.
“Nema to veze sa genetikom, već sa modelom vaspitanja. Ja sam se potrudila da svojoj deci objasnim. Ako ste zdravi u glavi, normalno da vam to nije bilo IN, ako ste poremećeni u glavi onda ćete se baviti primitivizmima, psovkama, svemu nečem lošem što ne treba raditi, sad je nekako postalo IN, meni je to i dalje nešto što je bezveze i tako će i ostati”, rekla je Ceca u emisiji “Ekskluzivno”.
svetRajko Ristić/Svet
The post Ovako nešto Ceca još nikad nije rekla! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.