Otkazan nastup Vasila Hadžimanova, u Nišu u petak samo četiri koncerta

Izvor: JužneVesti.com, 21.Jun.2023, 15:12

Otkazan nastup Vasila Hadžimanova, u Nišu u petak "samo" četiri koncerta

Bez navođenja razloga koncert Vasila Hadžimanova, koji je trebalo da bude održan u petak, 23. juna u klubu Istina Mašina, otkazan je. Radionica koja je zakazana za isti dan u kući Julijana Djupona biće održana. U Nišu će u petak uveče koncerte održati violinista Stefan Milenković, Svetlana Ceca Ražnatović, Nikola Kolja Pejković i Grobovlasnika, kao i Bad copy.

Od pet najavljenih koncerata za petak veče u Nišu, jedan je otkazan dva dana >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << pred događaj, ali bez jasnog razloga zašto.

Na našu veliku žalost obaveštavamo poklonike vrhunskog umetnika Vasila Hadžimanova i njegovog benda da se koncert najavljen u petak otkazuje. Znači, ne odlaže se nego se otkazuje. U ovom trenutku ne možemo da navodimo razloge i jako nam je teško da o ovome uopšte i razmišljamo. Mi se svima najiskrenije izvinjavamo... - navode iz kluba.

Jedan od najpriznatijih srpskih pijanista i kompozitora Vasil Hadžimanov će od 16 sati održati radionicu u kući Julijana Djupona, kažu iz Štek House-a.

U Nišu će u petak, 23. juna uveče biti održana četiri koncerta - od 19 sati na Letnjoj pozorinici koncert povodom 70 godina Niškog simfonijskog orkestra održaće violinista Stefan Milenković, sat vremena kasnije, u blizini, na platou Tvrđave počinje koncert Svetlane Cece Ražnatović, dok u 21 sat kreću koncerti Nikole Kolje Pejkovića i Grobovlasnika u Banovini i Bad copy-ja u klubu O2 - Oxygent Club.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

HAOS U NIŠU ZBOG CECINOG KONCERTA Karte se rasprodale munjevitom brzinom, organizatori doneli odluku: "Proširili smo kapacitete i pustili dodatne karte u PRODAJU"

Izvor: Blic, 21.Jun.2023

U petak 23. juna Svetlana Ceca Ražnatović održaće veliki solistički koncert u Nišu, a zbog velikog interesovanja organizatori su bili prinuđeni da prošire kapacitet.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.